На официален прием в Двореца “Крал Мануел“ в Евора,на 1

...
На официален прием в Двореца “Крал Мануел“ в Евора,на 1
Коментари Харесай

На официален прием в Двореца „Крал Мануел“ в Евора арт школа „Колорит“ ще получи своите престижни награди от конкурса „Евора 2023“

На формален банкет в Двореца “Крал Мануел “ в Евора,на 1 октомври 2023 година на ръководителя на арт школа „ Колорит “ Майя Ананиева ще бъдат връчени влиятелните награди Златни, Сребърни медали и Почетни награди за достижения, извоювани на Международния конкурс „ Евора 2023 “.

Там ще започва и Международният пленер в границите на 24-та Международна среща на младежкото изкуство „ Евора 2023 “.

Лилия Янкова – 13 година и Радостин Кралев – 16 година ще показват България като участници в креативния екип на арт школа „ Колорит “ – Плевен.Те са „ Успелите деца на България “ за 2022 година в класацията на Фондация „ Димитър Бербатов “.

И двамата са в Топ 10 на „ Талантливите деца на България 2023 “ на Фондация „ Енчо Керязов “. Лилия е притежател и на Голямата премия за изкуство на Фондация „ Димитър Бербатов “ за 2022 година.

Двете деца са носители на доста прежни награди – Гран При, Златни и Сребърни медали от състезания в разнообразни страни. Лилия за повторно ще вземе присъединяване в Международния арт конгрес в Португалия.

Майя Ананиева счита, че е направила съвършения избор на участници, и има вяра, че те ще показват България, Плевен и своята школа по един необикновено сполучлив метод.

Двете надарени плевенски деца от 1 до 8 октомври 2023 година ще рисуват забележителната архитектура на града – музей Евора, ще вземат присъединяване и в редица културни събития.

Те ще се състезават за високите оценки на интернационалния юношески арт конгрес с участниците от разнообразни страни. Това е 22-то следващо присъединяване на арт школа „ Колорит “на форума в Португалия, попадайки всяка година в Топ 10 на най-хубавите школи в света.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР