На обща лидерска среща е поканила председателите на политическите партии

...
На обща лидерска среща е поканила председателите на политическите партии
Коментари Харесай

Покана за лидерска среща от Нинова: Борисов прие, а ПП - отказаха

На обща лидерска среща е поканила ръководителите на политическите партии в Народно събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.  Пред публицисти тя разгласи, че е изпратила публични писма за идна лидерска среща с предложения към водачите на останалите политически обединения в 48-ото Народно заседание за на следващия ден от 11:00.

Участие е удостоверил и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. „ Време е за сериозен диалог сред водачите на партиите ”, написа водачът на ГЕРБ във Facebook страницата си.

„ Не съм поставял условия. Решението на Националното ни заседание е ясно – не можем да участваме или да подкрепим кабинет на Българска социалистическа партия “, написа още някогашният министър председател.„ Време е за сериозен диалог. Дължим почитание и отговорност пред гласоподавателите си “, приключва Борисов.



Корнелия Нинова не пожела да каже кой различен ще пристигна на срещата – „ ще забележим ”, загатна тя.

Ясно е, че „ Възраждане ” няма да вземат участие. „ Ние се виждаме всяка сряда и резултат от тези срещи няма, уточни водачът на " Възраждане ". Костадинов означи, че виждат някои цели, по които Българска социалистическа партия към този момент са почнали да приказват и които са сложени много по-рано от неговата групировка. Но има и други тематики, по които не срещаме поддръжка от левицата

„ Продължаваме промяната ” няма да се отзоват на покана, заяви Асен Василев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР