На обир като от филмите станаха свидетели хората на една

...
На обир като от филмите станаха свидетели хората на една
Коментари Харесай

Мъже с мачете извършиха обир като във филм на Оксфорд Стрийт

На грабеж като от филмите станаха очевидци хората на една от най-оживените точки в Европа – лондонската Оксфорд Стрийт. Малко преди 10,00 часа локално време тайфа от шестима мъже, въоръжена с мачете и брадви, обраха магазина за скъпи часовници „ Watches of Switzerland “, откъдето изнесоха стока за хиляди, написа " Новини Лондон ".
Разбира се, обирджиите бяха с добре прикрити лица, като двама от тях бяха с моторни каски. Двама от тях влязоха в магазина и за минути обраха каквото видят, до момента в който останалите четирима бяха в ролята на телохранители и пазеха периметъра пред магазина.

Шестимата от бандата дойдоха на Оксфорд Стрийд с три мотопеда, като един от тях бе зарязан на входа на магазина. От полицията потвърдиха за обира и прибавиха, че няма ранени жители при него.
Преди седмици различен от магазините на веригата, наоколо до Реджент Стрийт, също бе обран от сходна тайфа. Случаят бе от 18 март, когато тайфа нарушители, въоръжени със самурайски мечове, открадна стока за хиляди. Все още няма задържани.

Назад
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР