На някой се даваше по 2, 5,10. Имаше и по

...
На някой се даваше по 2, 5,10. Имаше и по
Коментари Харесай

Любена Павлова: Прокурори, следователи и полицаи бяха на заплата при Петьо Еврото

На някой се даваше по 2, 5,10. Имаше и по 20 хиляди лв.. И следователи, и прокурори и съдии. Имаше и служители на реда, които взимаха пари. Някой има заболели родственици, различен има деца, и желае да израстне кариерно. Не всички са чисто корумпирани и отпадъци. Имаше читави хора, които идваха със своите аргументи ".

Това споделя, някогашна брачна половинка на оповестения за търсене някогашен началник на столичното разследване Петьо Петров, прочут с прякора си Еврото във втората част на изявлението пред " Антикорупционния фонд ".
 " Невинаги е било за пари ": Петьо Еврото държи компромати против магистрати, твърди някогашната му жена

Павлова приказва за схемата " Осемте джуджета ", за връзките на Петров с някогашния следовател, народен представител и глобен по закона " Магнитски " Делян Певсски, повтаря казаното и в първата част, че началникът на националното разследване е бил чест клиент на ресторанта, който към този момент не съществува.
Павлова не прави разкрития, само че признава, че няма да отвори до дъно вратата към схемата. " Не всичко прикрито, би трябвало да става очевидно. Поне не в този момент. За всяко нещо си има време ", споделя още Павлова.
По думите й в ресторанта са идвали и членове на сегашния и на някогашния състав на правосъдния съвет. " Не помня физиономии. Който е идвал не с цел да вечеря инцидентно, съм го запомнила ", споделя Павлова и удостоверява, че всички са били снимани и записвани.

" Всякакви хора съм виждала в ресторанта. Не намирам смисъл и причина да ги разясня. Всякакви хора ", споделя още Павлова.

 Кой е Петьо Петров-Пепи Еврото (и жена му) Кой е Петьо Петров-Пепи Еврото (и жена му)
Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР