На няколко пъти вече създателите на Silent Hill 2 Remake

...
На няколко пъти вече създателите на Silent Hill 2 Remake
Коментари Харесай

Излезе ново геймплей видео към Silent Hill 2 Remake

На няколко пъти към този момент основателите на Silent Hill 2 Remake обясняваха, че въпреки образно и механически по-съвършена от оригинала, новата версия остава вярна на хорър приключението от 2001. Наскоро Bloober Team и Konami разгласиха ново видео към играта си, в което показват казаното от тях.

Видеото, което е с дълготрайност от съвсем 15 минути, показва борба с един от основните босове в играта. То съпоставя едни и същи подиуми от играта от 2001 и Silent Hill 2 Remake.

В началото виждаме Джеймс и Лора да влизат в болница Брукхейвън дружно. Самият разговор е оптимално непокътнат, само че тук имаме несъмнено интегрирана модерна технология. Разликата, която ни се показва в двете версии на играта е голяма във връзка с визията. Все отново приказваме за разлика от 23 години.

След срещата с Лора, виждаме и борбата с Flesh Lips, в която подобренията още веднъж са ясно забележими. Докато разликите са минимални във връзка с геймплея. Така да вземем за пример, в оригинала Джейсън се изправя против два боса по едно и също време, а тук против един.

В други вести, свързани със Silent Hill 2, неотдавна от PlayStationSize, които наблюдават бекенд дейностите на PlayStation разкриха файловия размер на играта. Той ще е малко над 50GB, което е обикновено за игра с подобен мащаб.

Междувременно, Акира Ямаока, композиторът на играта, разгласява и прелиминарен обзор на саундтрака на Silent Hill 2 Remake. Може да изслушате музиката във видеата по-долу.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР