На няколко крачки от големия финал Мегз посреща кандидатките за

...
На няколко крачки от големия финал Мегз посреща кандидатките за
Коментари Харесай

Пикантни тайни очакват кандидат-ангелите в дома на Мегз

На няколко крачки от огромния край Мегз посреща кандидатките за короната в дома си. Какво чака Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава в жилището на надарената дизайнера, гледайте в новия епизод на.

Претендентките за короната са изправени пред едно от последните провокации в блестящото уеб риалити. Те имат 10 минути да създадат съвършената фотография на добре презентирано ядене и да напишат статус, който да завоюва благосклонностите на почитателите им.

Тайните на положителния кадър разкриват най-духовитият ангел на Мегз – Ева и редакторът на най – известното еротично списание – Любен Дилов-син . Менторите в предизвикателство дават скъпи препоръки, само че не икономисват и градивната рецензия на кандидат-ангелите.
 Любен Дилов и Мегз NOVA
Седмица преди финала на дербито за короната на, Мегз посреща шестте хубавици в своя дом. В приятна атмосфера, девойките схващат от първо лице какъв брой е значимо да си предан на специалността и фантазиите си.-->
 Мегз NOVA
Кои са главните елементи за съвършения кадър на атрактивното ядене? Кой от кандидат-ангелите основава най-вкусния статус и какво разкрива Мегз в уютния си дом? Отговорите на тези и доста други въпроси ще откриете в новия епизод на блестящото риалити първо във.
 Ивомила и Радостина NOVA
Успоредно със сериите, почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в и.

Гледайте всеки вторник и петък във. Следете настоящата информация за шоуто в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР