На няколко играчи от Висшата лига на Англия им се

...
На няколко играчи от Висшата лига на Англия им се
Коментари Харесай

Дефектни тестове за COVID-19 притесняват мениджърите в Премиър лийг

На няколко играчи от Висшата лига на Англия им се e наложилo да изчакат със завръщането си на подготвителните терени поради проблеми със наложителните PCR проби за ковид. Daily Mail твърди, че на осем човек - футболисти и хора от щабовете, е трябвало да се направи наново проучване, откакто първите проби не са дали нито позитивен, нито негативен резултат.

Второто тестуване е било небрежно планувано за вторник и сряда, вместо да се чака до идващото такова, което по проект е трябвало да се състои в четвъртък и петък.
 Канте се опасява и не тренира, Челси го поддържа
В тази връзка мениджърите са изразили терзание, че нов подобен случай след подновяването на сезона може да ги лиши от избрани футболисти. Както е известно, проектът планува всички състезатели да бъдат проверявани 24 часа преди първия съдийски сигнал. Ако няма удостоверение за негативен тест, съответният играч няма да може да играе в мача.

Хубавото е, че повторните проби на тези осем души са били негативни и те са възобновили занимания.

След първичното общо тестуване на всички тимове единствено 6 теста от 748 бяха позитивни, като единствени резултатите от тима на Норич не бяха към момента ясни.

Точният протокол за рестартиране на Висшата лига обаче към момента не е финализиран.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР