На някои от партията в правителствената резиденция е имало сериозно

...
На някои от партията в правителствената резиденция е имало сериозно
Коментари Харесай

Официалният доклад за „Партигейт“: Имало е сериозно неспазване на морал и COVID мерките

На някои от партията в държавната резиденция е имало „ съществено неспазване освен на високите стандарти, предстоящи от работещите в сърцето на държавното управление, само че и на стандартите, предстоящи от цялото английско общество ". Това е изводът от дълго чакания отчет по " Партигейт ", направен от висшата държавна служителка Сю Грей. Той бе връчен на министър председателят Борис Джонсън, след което наличието му бе обществено оповестено.

Обвиненията, че министър председателят и неговият личен състав не са спазвали рестриктивните мерки, наложени на страната за ограничение на разпространяването на ковид, провокираха публично неодобрение и някои консервативни депутати приканиха министър-председателят да подаде оставка .

Очаква се Джонсън да направи изказване по тематиката.

Ето още от изводите в отчета на Сю Грей:

♦ На фона на пандемията, когато държавното управление молеше жителите да одобряват широкообхватни ограничавания върху живота си, държанието на някои участници в тези събирания е мъчно за опрощение.



♦  Някои от въпросните събирания съставляват съществено неспазване освен на високите стандарти, предстоящи от работещите в сърцето на държавното управление, само че и на стандартите, предстоящи от цялото английско общество по това време.

♦ Изглежда, че се е обръщало прекомерно малко внимание на протичащото се в цялата страна при разглеждането на уместността на някои от тези събирания, рисковете, които съставляват за публичното здраве и по какъв начин биха могли да наподобяват пред обществото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР