На някои хора не им харесва факта, че под мое

...
На някои хора не им харесва факта, че под мое
Коментари Харесай

Калин Стоянов: На някои хора не им харесва, че под мое ръководство МВР спря нелегалните мигранти

На някои хора не им харесва обстоятелството, че под мое управление Министерство на вътрешните работи спря незаконните мигранти. Не знам какво срещу мен имат. Аз не съм част от преговорните екипи, за мен значимото е да продължа да извършвам служебните си отговорности. Може би не се харесва, че бяхме признати в Шенген. “ Това съобщи пред публицисти вътрешният министър в оставка, Калин Стоянов.
Той добави, че няма визия името му да е било сложено като изискване от страна на ППДБ той да не бъде част от новото държавно управление. „ Не, не съм знаел. Не съм бил в преговорните екипи ”.

„ На някои хора не им харесва обстоятелството, че под мое управление Министерство на вътрешните работи спря незаконните мигранти. Вероятно не им харесва фактът, че предходната година получихме извънредно високата оценка по задачата на Шенген, която отвори пътя за договаряния и способства да бъдем признати в Шенген ”, сподели силовият министър в оставка.

„ Вероятно не им харесва и фактът,

че от началото на тази година досега има по-малко жертви по пътищата, съпоставено със същия интервал на предходната година ”, добави той.
Стоянов изясни, че е водил диалози с Мария Габриел, на които е разисквано какво е реализирано от управническата стратегия и кои са главните цели на министерството за актуалната година.

 

SafeNews припомня, че по-рано водачът на ГЕРБ съобщи в коридорите на Народното събрание, че доста е желал да има избори. От своя страна, Делян Пеевски сподели, че „ мисля, че е ясно, че отиваме на избори. Всичко друго, което се случва, е някакъв фарс и тъга. Няма смисъл. Нека всички да запазят достолепието си и да отидем да забележим какво доверие ще ни дадат хората. “

Днес Народното събрание одобри отхвърли на Мария Габриел от поста министър-председател на България. Предложението беше признато от депутатите с 226 гласа „ за “, 1 въздържал се и нито един срещу от общо 227 народни представители, присъстващи в залата. Това значи, че първият мандат остава несбъднат. След гласуването в пленарната зала конституционната процедура продължава – на ход е президентът Румен Радев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР