На някои хора изневярата им е изписана на лицето. Видиш

...
На някои хора изневярата им е изписана на лицето. Видиш
Коментари Харесай

Ето по какво да познаете дали мъжът до вас ще ви изневери

На някои хора изневярата им е изписана на лицето. Видиш ли ги един път, към този момент знаеш що за стока са. Тази доктрина удостовери неотдавнашно изследване, което изследва дали измамникът може да се познае по чертите на лицето, написа обекти.бг. И в действителност, участниците съумели с огромна възможност да разграничат изневеряващите от правилните души. В рамките на изследването, оповестено в Royal Society Open Science, 293-ма мъже и 472 дами трябвало да прегледат фотосите на 189 души и да оценят израженията им, разделяйки ги на евентуални измамници и хипотетично правилни хора. Освен това били помолени да сортират фотосите съгласно степента на прелест, неустрашимост и женственост.

Мъжествените черти - симптом за нечестност?

Според резултатите господата с мъжествено лъчение били по-склонни към измяна. Не единствено самите те се причислявали по-често към групата на „ изменниците “, само че били разобличавани и от участниците като такива. Изследователите заключили, че общият песимизъм по отношение на мъже със мощно изразени мъжествени черти като издадена брадичка, квадратна челюст, тънки устни и гъсти вежди е отговорен за предубедеността към тях от страна на дамите при избора на сътрудник. Такива мъже авансово биват окачествени като погрешни и безотговорни.

Едно по-старо проучване на Университета на Западна Австралия (UWA) демонстрира, че дамите с много огромна акуратност преценят половинката си, когато става дума за невярност. Само в 38 % от случаите участниците се заблудили в оценката си. Авторът на проучването професор Лий Симънс споделя: „ Особено забавно беше, че точните оценки на дамите надалеч надвишаваха фактора „ случайност “. Имаше съответна връзка сред преценката на дамите и действителното държание на мъжа. И назад, на мъжете това съвсем не се удаваше “.

И до момента в който мъжете и дамите разпознавали погрешните мъже еднообразно постоянно, нито едно от проучванията не удостоверило това във връзка с дамите. Авторите на новото изследване акцентират, че резултатите им не са задоволителни, с цел да се вършат генерални изводи. Те считат да проведат по-обширен опит с присъединяване на повече хора и представители на разнообразни националности.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР