На новооткритата ледена пързалка в Русе на 1 декември от

...
На новооткритата ледена пързалка в Русе на 1 декември от
Коментари Харесай

Детският хокеен отбор на ЦСКА ще покаже умения на ледената пързалка в Русе

На новооткритата ледена пързалка в Русе на 1 декември от 10 часа ще гостува детския тим по хокей на ЦСКА. Инициативата е част от програмата на RUSE ICE RINK и RUSE ICE FEST и се реализира с поддръжката на Фондация „ Русе – град на свободния дух “. Русенци и гостите на града ще следят показателен мач, като поддържат своя любимец. След дуела запалянковци от публиката ще имат опция да покажат своите умения за вкарване на шайба във врата.
Хокейният ЦСКА е учреден при започване на 50-те години на предишния век. През 1974 година се построява пързалката на спортния комплекс „ Червено знаме “. Там доста генерации хокеисти са развили своя гений и са донесли шампионски трофеи в клубната витрина. След затварянето на комплекса в края на 80-те години, всички възрастови групи се местят да упражняват и да играят в Зимния Дворец на спорта.
След 10-годишно спиране, ЦСКА съумя да възвърне своя състезателен живот и от 2007 година още веднъж печели трофеи и купи. Хокеистите вземат участие в Държавните шампионати във всички възрастови групи и всеки сезон печелят шампионата с някои от тимовете на Детско-юношеската школа. Приоритет на клуба е работата с деца. Тренировъчния развой е съгласуван с равнището и възрастта на участниците, а системата на подготовка е копирана от водещите страни в този спорт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР