На никой не му е лесно в ситуацията, която наложи

...
На никой не му е лесно в ситуацията, която наложи
Коментари Харесай

Драма на Балканите: Миле Китич от месеци не излиза от дома си, жена му - в Доминикана!

На никой не му е елементарно в обстановката, която наложи ковид и известните не вършат изключение. Е, друго си е да си изолиран в дворец за 550 000 евро, какъвто е казусът със сръбската легенда Миле Китич, само че и на него не му е елементарно.

Причината - коронавирусът е ограниченията против разпространяването разделиха артиста и брачната половинка му, певицата Марта Савич. Той се е самоизолирал в къщата им в Белград, а тя е в Доминиканската република, когато затварят границите.

Виж още: Дъщерята на Миле Китич е същинска звезда в Сърбия! С какво проби сръбкинята?

В Пунта Кана Марта Савич и щерка ѝ ще се наложи да изчакат най-малко още месец, въпреки че не наподобява по никакъв начин да им е неприятно:

Виж още: Подарък за почитателите - Лепа Брена с неповторим онлайн концерт! Сподели какво я радва в дни на карантина

По всичко проличава, че щерка им, Елена Китич, употребява времето, с цел да си прави атрактивни изявления в обществените мрежи. 

Виж още: Драгана, Лепа Брена, Миле, Синан... Топ 10 на най-здравото сръбско

По информация на сръбския Телеграф пък Миле Китич не е напускал дома си от началото на рецесията с ковид в Сърбия, което е 11 март. Това се наложи изпълнителят да го разгласи и обществено, защото се появи информация, че е задържан, откакто с колегата му са позволили туристи в хотела им в сърцето на Белград.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР