На Ники Кънчев май му е домъчняло за времето, когато

...
На Ники Кънчев май му е домъчняло за времето, когато
Коментари Харесай

Михаил Билалов или Ники Кънчев е по-добрият водещ на Стани богат

На Ники Кънчев май му е домъчняло за времето, когато водеше " Стани богат ", написа plovdiv24.bg.

Той показа забавен колаж в обществената мрежа, изработен от негови фенове, само че по този метод засегна сътрудника си Михаил Билалов. " Друго си беше " Стани богат " с Ники Кънчев ", гласи текстът към фотографията.

Емблематичното шоу се завърна в ефира на бТВ преди месец. Епизодите се излъчват всеки работен ден от 18 часа, а водещ е Мишо Билалов, прочут още като Джаро от сериала " Под прикритие ". Актьорът има доста фенове, само че някои от феновете не го харесват и желаят Ники Кънчев да се завърне.

Напоследък към предаването се зародиха редица кавги. Някои от тях свързани с въпроси без верен отговор, странни въпроси, които не подхождат на шоуто. Имаше доста възмутения и съмнения, че Михаил Билалов подсказва прекалено много на някои участници. Много от феновете са недоволни от подбора на хората, които сядат на стола на благосъстоянието. Не по-малко отвращение провокира и фактът, че доста сложни въпроси се поставят при започване на играта, с цел да се понижи шанса на участниците да завоюват огромната премия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР