На нейно име са и огромна част от имотите –

...
На нейно име са и огромна част от имотите –
Коментари Харесай

Копейкин иска дете от любовницата си

На нейно име са и голяма част от парцелите – жилища и баровска вила, които шефът на „ Възраждане “ си накупи през последните години, откакто внезапно забогатя от пребиваването си в политиката.

 

Костадин Костадинов на собствен ред, ангажиран да громи гнилия Запад в Народното събрание и да пази съветските ползи, дефинитивно се е преместил в София, както и очарователната му държанка Сара, несъмнено. След осветяването на връзката им двамата към този момент не се и пробват да крият връзките си, разкриват осведомени от партията. Всъщност това била и задачата на чаровната госпожица. След като фантазията й да е вярна спътница на „ спасителя на отечеството ”, чийто облик още от ученичка я кара да се въодушевява, се сбъдва, Сара става много по-уверена. Вместо прикрити подмятания, тя много по-настойчиво към този момент упорства двамата да си имат дете.

 

Хора от партията настояват, че Костадинов също е склонил на концепцията още веднъж да сменя пелени и влюбените гълъбчета интензивно работят по тематиката. Активисти на „ Възраждане ” са уверени, че е въпрос на седмици вождът да показа публично новата си обич.

 

За задачата обаче ще изчака първо да минат изборите, с цел да не се помрачи обликът му като виновен страж на фамилните полезности.

Междувременно, новата госпожа Копейкина интензивно гради облик на правоверна „ възрожденка ”. Сара Бакалова  всекидневно споделя във фейсбук скъпите мисли на водача на „ Възраждане ”, фотоси от партийни акции и проруска агитация. Извън партийните опорки, Сара не крие, че има вяра в различния прочит на историята.

 

Както в действителност и множеството почитатели на Копейкин, които си умират за всевъзможни тайни пояснения на света към нас. От „ научно потвърденото ” изказване на южноамерикански шамани и откровени от Съединени американски щати, че постоянното пиянство на белина може да ни излекува от всички смъртоносни заболявания, та до теорията, че имунизациите против КОВИД-19 са част от проект на международната олигархия да пороби света.

 

Според почитателите на Костадинов конспирацията се управлява от извънземната раса на рептилите.

Те са човекоподобни същества с глави на гущер и лющеща се кожа, сходна на влечугите. Благодарение на свръхестествените си качества рептилите съумяват да се вселят в телата на известни политици и финансисти и по този начин да манипулират човешките общества. Сред захласнатите е английското кралско семейство и някогашните американски президенти Бил Клинтън и Джордж Буш, уверени са значително от почитателите на „ Възраждане ”.

 

Разбира се, вяра за избавление от извънземното иго има. И тя ще пристигна от България, излиза наяве от изявления, които и Сара – музата на Костадин Костадинов, въодушевено споделя.

Всеки, направил си труда да прочете брътвежите, може да се осведоми, че библейският Авраам не е евреин, а тракиец. Алтернативните историци пишат даже и за фамозния Сфинкс край египетските пирамиди. Оказва се, че „ Сфинксът “ е женски и се е казвал Родопе. Това е признакът на Богинята Майка, тъй като планината на Богинята Майка е Родопа.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР