На нея видимо й е неприятно да говори за този

...
На нея видимо й е неприятно да говори за този
Коментари Харесай

Трепереше Да Не Се Разбере! Изплува Позорното Минало На Джулиана Гани! Вижте Какви Ги Е Вършила Още От 16

На нея очевидно й е неприятно да приказва за този интервал от живота си.

Риалити звездата почнала с еторичните танци още като тийнейджърка. Тя се качила на пилона едвам 16-годишна, а майка й Екатерина даже не предполагала за нощните й изяви. „ Докарвах си положителни пари с това. Никой не ме е учил да танцувам, идва ми от вътрешната страна. После, като сложих силикона, хонорарът ми стана двоен, дори троен. По 400 лв. ми даваха за топлес танц – бях по голи гърди и си танцувах, никак не ме беше позор ”, разказвала е Джулиана в свои изявленията.

Една вечер майка й Екатерина я проследила до местоработата й, тъй като заподозряла, че се случва нещо неправилно. До оня миг девойката лъжела, че печели като сервитьорка, само че познати на майка й я засичали и слуховете за неприличната й работа се популяризирали като вихър. Родителката на Джулка останала потресена, когато я съзряла на пилона по голи цици. Бясна, майка й я хванала за косата и я свалила с викове и плесници пред сащисаните мераклии.

Охраната се пробвала да я спре, само че тя заплашила, че ще извика полиция, защото по това време дъщеря й нямала навършени 18 години. Опърничевата Гани обаче се кротнала единствено за малко. Малко по-късно тя траяла с танците, тъй като такава била огромната й фантазия – да се изявава на сцена, пък било то и в стриптийз бар.„ Защо го правиш, Джули? Пари си имаме, татко ти остави завещание... ”, нареждала майка й през сълзи, само че без резултат.

Гани траяла да се съблича, а когато си поставила силикон в бюста, напълно му отпуснала края. Първата интервенцията за увеличаване на гърдите направила в пловдивска частна клиника и тогава претърпяла най-големия си призрачен сън. Болките след интервенцията били толкоз нетърпими, че русокоската безусловно не знаела на кой свят се намира. „ Близо две седмици не бях на себе си, месеци наред ходех с дренажите, които висят отдолу под кожата.

Много е трудно, само че все пак желаех гърдите ми да са още по-големи и няколко пъти по-късно отново лягах под ножа. Сега имам по 470 кубика във всяка цица ”, споделя не без горделивост пловдивчанката. Неотдавна тя поправя и носа си, тъй като по думите й желала да добие „ по-кукленски тип ”.

Докато танцувала гола по питейните заведения, Гани постоянно получавала неприлични оферти, само че се кълне, че в никакъв случай не е правила секс за пари, а се ограничавала единствено с кълчене в нищожно облекло. Блондинката се хвали, че доста мъже проявявали интерес към нея, само че в този момент се пробва да загърбила разкрепостеното си минало.

Тя се старае да блесне пред другари си Илиян Найденов надали не като девственица, само че за всички е ясно, че е надалеч от визиите за такава, написа " Уикенд ". Запознати настояват, че Джулиана възприемала стриптийза единствено като развлечение, а не като главен приход. Тя има цели 6 просторни жилището в центъра на Пловдив и се устоя с рентиерство.

Имотите получила от починалия си татко – богат италианец с арабски генезис,който преди време се занимавал с бизнес и финанси. Макар че я изоставил като дребна, след години той съумял да се реваншира за отсъствието си с обилно завещание.

Риалити звездата израснала единствено с майка си, която има още три деца от разнообразни мъже. Под тепетата се приказва, че фамилията на силиконката е освен многолюдно, само че и доста забавно. Единият от братята й е духовник и предизвикателната Гани мъчно намира общ език с него.

„ Винаги ми прави забележки и ми споделя, че не е обикновено да вървя по улиците, облечена по този метод. Съветва ме да бъда по-скромна и да нося по-затворени облекла. Аз обаче се усещам добре по този начин. Той не схваща моя свят, само че и аз не разбирам неговия ”, споделяла е Гани. Тя е по-близка с другия си брат, който я отгледал, до момента в който майка й пътувала по работа. Младият мъж се занимава с малък бизнес – има хранителен магазин.

Единствената й сестра пък е готвачка. Двете не се схващат. От цялото семейство единствено Джулиана имала упоритости да пробие в светските среди и в последна сметка постигнала задачата си, печелейки състезанието „ Мис Силикон ”. Най-голяма известност обаче получи с присъединяване си в миналогодишния сезон на шоуто „ ВИП Брадър ”.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР