На непонятно интервю в Шоуто на Слави с младата спортистка

...
На непонятно интервю в Шоуто на Слави с младата спортистка
Коментари Харесай

Бум в мрежата срещу Слави заради интервю с шампионка

На неразбираемо изявление в " Шоуто на Слави " с младата спортистка Александра Начева станаха очевидци феновете на bTV нощес. С неуместни въпроси водещият Слави Трифонов съумя да обиди не просто младежката шампионка в тройния скок и да неглижира нейните триумфи, само че и се присмя въобще на спорта в България, написа tribune.bg.

А и освен. За който не го е гледал - преразказването е комплицирано. С характерен „ шутовски “ звук и държание водещият съумя да зададе на момичето въпроси като:

- Що не си учиш испанския?...

- Е по какъв начин по този начин стартира внезапно да скачаш?...

- Що не си гледа интернета...

- И по какъв начин скачаш - с десния или левия крайник?...

- Къде бяха игрите? Имаше ли някакви квоти, с цел да отидеш...

- И на испанката, като те би на европейското, не ѝ ли удари един пестник...

- Имаш ли си гадже?...

И цяла плеада от сходни въпросчета, почтени за диалог с дете в детската градина.

Водещият даже показа Алекс като международна шампионка до 20 години и след това го не помни – в хода на диалог мощно се учуди, че е такава.

А Александра в действителност опита в действителност да му опише за спорта, за надпреварите и триумфите си. Тя описа, че е спечелила квоти за огромните младежки шампионати и логиката на спорта – цикъла зима-лято.

Слави обаче не се съгласи и я прекъсна, че след зимата идвала пролет...

„ Убеден съм, че ще станеш номер 1. И като станеш номер 1 за всички - мъже, дами, международна, олимпийска шампионка - да ми донесеш едно магнитче за хладилника! “, приключи оптимистично изявлението водещият.

А коя в действителност е Алекс Начева?

Няколко са главните черти, които построяват положителния състезател – гений, воля, старание, жертвоготовност да влагаш години от живота си в здрави тренировки... И Алекс има всички тях.

Родената през 2001 година пловдивчанка преди дни стана шампионка в тройния скок на Младежките олимпийски игри. Тя беше и първата българска атлетка със злато от този конгрес. Начева победи в Буенос Айрес с 13.76 м и 13.86 м (+1.4 м/сек) или общ общ брой от 27.62 м.

Едва на 17-години, Начева има зашеметяваща кариера. Тя си потегли с орден и от трите огромни шампионати, в които взе присъединяване през тази година. Освен купата в Буенос Айрес, надарената ни спортистка има сребро от еврошампионата за кадети и още едно злато от международното състезание за девойки под 20 година Държи и националния връх за под 18 година от 14.18 м.





Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР