На неотдавнашната си среща във Вашингтон лидерите на Япония и

...
На неотдавнашната си среща във Вашингтон лидерите на Япония и
Коментари Харесай

Военният съюз между Япония и САЩ застрашава мира и стабилността в Източна Азия

На неотдавнашната си среща във Вашингтон водачите на Япония и Съединени американски щати продължиха да изопачават въпросите, свързани с Китай, и оповестиха, че ще засилят военния си съюз, което съставлява следващ опит за групово опълчване. Във връзка с това представител на китайското посолство в Токио уточни, че методът на двете страни съставлява сериозна интервенция във вътрешните работи на Китай, както и ще увеличи риска от спор и заплашва районния мир и непоклатимост.

Говорителят изрази мощно неодобрение от метода на Япония и Съединени американски щати и прикани Токио да съблюдава четирите китайско-японски политически документа, уреждащи двустранните връзки, както и интернационалното право, да зачита главните ползи на Китай и се съобрази с опасенията му, и да спре да вреди на китайско-японските връзки. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4161Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед5020Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед52678Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед22802Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед44205Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед552348Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181782Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140608Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125539Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед124498Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР