На него се обсъжда проект за коалиционно споразумение - за

...
На него се обсъжда проект за коалиционно споразумение - за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Пари и интереси, а не РСМ е причина за разпада на коалицията

На него се разисква план за съдружно съглашение - защо ще се събираме с Политическа партия. По наш уста персонално се гласоподава.

Математически вотът мина. Мотивите бяха несъстоятелни. България е финансово постоянна. Дългът понижава, има растеж на износа. Ние оборихме тези причини. Истинските аргументи бяха други.

Имаме два проблема- цените и приходите на хората. Когато се внесе актуализация на бюджета, ни се изиска оставката. Признали сме казуса, предлагаме решение, а те смъкват държавно управление. Помощта за бизнеса е помощ за работни места. Ние им предложихме ограничения, които ги удовлетвори. Една от грешките ни е, че не им дадохме предсказуемост и предвидимост. Ние решаваме проблемите месец за месец.

Друга неточност - неприятна връзка посред ни. РСМ бе преекспонирана като тематика, изкуствена. Виждате през днешния ден какво се случи в Брюксел. Не е това повода за разпада. Пари и ползи са аргументите. Едни три милиарда за пътища, да не се стопира потока към компании, които обслужват министерства, организации.

Ние сме задоволени от това държавно управление - безплатните детски градини са факт. Увеличението на минималната работна заплата, измененията в пенсионната промяна. Доста неща се направиха.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР