На национално съвещание днес във Велико Търново ГЕРБ ще решава

...
На национално съвещание днес във Велико Търново ГЕРБ ще решава
Коментари Харесай

Национално съвещание на ГЕРБ във Велико Търново

На национално заседание през днешния ден във Велико Търново ГЕРБ ще взема решение дали да продължи с поддръжката си за ръководството. На съвещанието с всички определени кметове на общини, регионалните ръководители на партията и парламентарната група ще се разискват и миналите локални избори.
От сряда няколко дни поред парламентарната група и Изпълнителната комисия на партията проучиха изборните резултати от миналия локален избор и по какъв начин се извършват управническата и законодателната стратегия, зад които стоят политическите сили в така наречен " сглобка " – ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ).

" Сглобката “ и механизмът може би би трябвало да се предоговори, съобщи водачът на ГЕРББ Бойко Борисов тази седмица на съвещание с парламентарната си група в централата на партията. В опазването на здравето, в Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ), имаме ли зам. -министър, в данъчните, в митниците – нямаме, установи той. Таке че, по-скоро би трябвало да намерим решение от тази обстановка, уверен е ръководителят на ГЕРБ. Според него не е добре на лидерските срещи да участват по 20-30 души, които ги трансформират в " говорене “. Предложението, което би трябвало да създадем, е в сегашната обстановка, примерно във вторниците, съответните министри в съответните комисии да гледат периодите, да споделят какво ще създадем - тогава можем да кажем, че носим солидарна отговорност с тях, предложи Борисов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР