На Национален съвет БСП ще реши дали да приеме мандата

...
На Национален съвет БСП ще реши дали да приеме мандата
Коментари Харесай

Нинова: Ще вземем най-доброто решение за отечеството

На Национален съвет Българска социалистическа партия ще реши дали да одобри мандата за сформиране на държавно управление, който се чака да бъде връчен от президента Румен Радев на 5 май. А преди този момент левицата отбелязва Деня на труда в парк " Борисовата градина " в столицата с митинг-концерт под наслов „ Достоен труд - заслужен живот “, проведен от Националния съвет на Българска социалистическа партия, Градския съвет на партията, вестник „ Дума “ и младежкото обединяване на Българска социалистическа партия. Днес партията отбелязва и 130 години от проведеното социалистическо придвижване в страната.

Нинова съобщи, че Националният съвет на Българска социалистическа партия ще вземе най-хубавото решение за България. На митинг-концерта тя уточни, че „ моделът Борисов “ към момента не е опустошен и прикани за общи старания политическите партии това да се случи.

„ Напълно разбираме отговорността пред България и пред народа си. И ви убеждавам, че по-късно Националният съвет ще вземе най-хубавото решение за отечеството и за хората. Изразявам пред нас безпокойство, че загледани всеки в своята дребна, егоистична партийна борба, ще пропуснем огромната смяна. Защото през днешния ден на България трябват, не партийци, а държавници. И мисля, че самоуверено, отговорно и почтено, можем да кажем, че ние имаме своята визия по какъв начин да се развива България “, съобщи Нинова, представена от БНР.

По-рано през днешния ден тя уточни три разновидността - връщане на мандата, сформиране на държавно управление с водач Корнелия Нинова или предложение на кабинет с стеснен мандат, който ще има най-вече експертен състав
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР