На нашите граници има нулева миграция. Това заяви премиерът Бойко

...
На нашите граници има нулева миграция. Това заяви премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов успокоява: Нулева миграция на нашата граница

На нашите граници има нулева миграция. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на среща с управлението на " Локомотив " - Пловдив и на " Ботев " - Пловдив, представен от Нова телевизия.

Той уточни, че хеликоптер ще прелети над гръцката граница и увери българските жители, че би трябвало да са спокойни, тъй като моряците и граничарите са на поста си.

Няма естествен човек, който да позволи с автомати да се тръгне против майки с деца, разяснява той мигрантския напън по границата с Турция.

Той уточни, че в НАТО е било решено да се поддържа Турция, като България е била една от настоящите и настоятелни страни.

Евтиният популизъм е лесна работа, виновният човек мисли какво ще се случи, откакто изговори приказките, акцентира министър председателят.

Той заяви, че приготвя огромна среща по въпроса у нас. В понеделник ще се срещне с турския президент Реджеп Ердоган, с цел да контракти неговите условия. Когато ти умират бойци, не може да не ти е мъчително, по тази причина изказах съболезнования на Ердоган, изясни Борисов. Той бе безапелационен, че би трябвало да се направи всичко допустимо до края на седмицата да се помогне на Турция, с цел да може тя да се грижи за бежанците.

Борисов съобщи, че в този случай той не е медиатор, а заинтригувана страна, тъй като българите очаквали да бъдат предпазени. Защото при тези условия - с ковид и тази бежанска вълна, изцяло е допустимо да изпаднем в рецесия, изрази опасенията си министър председателят. Затова бил толкоз деен.

" С Мицотакис бяхме на взаимно съвещание. Ердоган го разгласи през вчерашния ден, приказвал е с четирима души - Тръмп, Меркел, Макрон и Бойко Борисов. Не е непретенциозно, само че би трябвало да ви се каже ", посочи Борисов.

В Пловдив министър председателят разкри, че за двата футболни тима - " Ботев " и " Локомотив ", се отпускат надлежно по 12 и по 25 млн. лв. за градеж и ремонт на стадионите. Правителството дава и по 1,1 млн. лева за 50 физкултурни салона в спортни учебни заведения у нас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР