На нашенските русофоби не може да не им се признае,

...
На нашенските русофоби не може да не им се признае,
Коментари Харесай

Свободна глупост

На нашенските русофоби не може да не им се признае, че сътвориха същински шедьоври на безумието. " Независимост от Газпром ", " Ние отхвърляме да бъдем подвластни от ГаZпром ", " Няма да допуснем да бъдем под съветско иго за поредна зима " - ето такива бисери се виждат и чуват от навалицата пред президентството, изсипана там от българските пикола на американската геополитика.

Признавам, че ме нагазва комплекс за непълноценност, тъй като очевидно не съм дорасъл и несъмнено няма да додрапам до такива произведения на мисълта. Навалицата очевидно желае самостоятелност от сигурни и дълготрайни доставки на газ, освен това на търпими цени. Явно напира за самостоятелност от устойчивостта на стопанската система, от предвидимостта на пазара и на партньорските връзки, въобще самостоятелност от един спокоен и естествен бизнес. Като същински евроатлантически либерали те държат да не бъдат подвластни от топлината в домовете си.

Със задръстена самопожертвувателност са подготвени да станат подвластни от студа и в офисите, от хаоса и разтърсванията на пазара, от неизвестността с цената или прекъсването на производства. Хич няма да се изненадам, в случай че техният блян е свободата да останат без работа, да свият потреблението или да пестят от хляба. И са подготвени до евроатлантически гроб да понесат по-скъпия полутечен и различен газ, който освен това няма да е задоволителен. А тъй като почтително козируват на високите технологии за втечнената геополитика на Америка, напряко се усещам жертван, че още не съм си изгубил разсъдъка. Но и това не е всичко.

" Няма да се окъпвам " - в това са подготвени да се закълнат някои от навалицата, освен това и лица от нежния пол, нищо, че тази клетва напряко ги загрозява. Еха-а, значи нашенските русофоби се жертват да бъдат самостоятелни от хигиената, да бъдат подвластни от нечистоплътността и преследващите я заболявания. Свободни са да вонят и смърдят, освен това в продължаващите КОВИД-условия, нима заразят колкото може повече от оредяващата ни нация. Е, спирам да пиша за шедьоврите им, че изпадам в меланхолия от благоразумие!

Автор:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР