На нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема му е писнало

...
На нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема му е писнало
Коментари Харесай

Бензема обвинява Роналдо и Зидан за слабия сезон на Реал

На нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема му е писнало да бъде винен за проблемите на отбора пред гола този сезон и е декларирал, че старши треньорът Зинедин Зидан и звездата на отбора Кристиано Роналдо са тези, които би трябвало да понесат виновността за неуспехите, оповестява испанското издание " Дарио Гол ".

Французинът е изказал мнението си пред президента на клуба Флорентино Перес. Бензема бе сменен 14 минути преди края на нулевото тъждество в дербито с Атлетико Мадрид, което остави двата столични гранда на 10 точки зад лидера Барселона в класирането.

Karim Benzema " blames Cristiano Ronaldo and Zinedine Zidane for Real Madrid's poor form " https://t.co/imHKtsTyf2 pic.twitter.com/KDpSWxVho8
— Mirror Football (@MirrorFootball) November 20, 2017
Бензема, който има единствено два гола от началото на сезона, се е оплакал, от това, че Роналдо иззема огромна част от функционалностите му и му пречи на терена. Самият португалец също се показва много под равнището си в Ла Лига, като има едвам 1 гол от началото на сезона. Звездният му статус обаче го прави непреклонен и Зидан няма волята да се оправи с четирикратния притежател на " Златната топка ".

Според " Дарио Гол " Бензема е изискал съответни дейности от Перес, защото в протевен случай ще напусне отбора. Бившият нападател на Олимпик Лион играе на " Бернабеу " от 2009 година, като има 182 гола в 378 мача с белия екип.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР