На наградите SAG преди няколко дни Брад Пит и Дженифър

...
На наградите SAG преди няколко дни Брад Пит и Дженифър
Коментари Харесай

Как Брад и Джен си станаха отново толкова близки

На премиите SAG преди няколко дни Брад Пит и Дженифър Анистън съумяха да ни припомнят за положителното остаряло време, в което двамата бяха влюбени и щастливи. За никого не е загадка, че някогашните съпрузи възродиха положителните си връзки след развода. Това обаче не е било по никакъв начин лесна задача.

След сложния интервал в живота си, в който беше в клопката на алкохолната взаимозависимост, Брад Пит е намерил сили да се извини на Анистън за всичко, с което я е наранил през годините .

Именно тоталната смяна на артиста е била решаваща за ренесанса на връзките с Джен. Но те са единствено другарски, макар че са изпълнени с надълбоко страсти, като поддръжка, схващане и благосклонност.
 Снимка 463051

Зрялата им връзка сигурно се дължи и на сходните негативни страсти около разводите, които претърпяха в последните години, написа E!Online.
 Брад Пит, Дженифър Анистън, SAG Awards 2020 и моменти на непосредственост сред двамата
Брад Пит и Дженифър Анистън отново откраднаха шоуто

Любовта наслойка не хваща

И в този момент Брад и Джен желаят целият свят да знае за тяхното достижение да са си толкоз близки след всичко, което претърпяха. Анистън дефинира като " доста сладостен " изблика на усеща посред им на филмовите награди, а ние нямаме самообладание още веднъж да ги забележим дружно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР