На мястото на избраните министри днес в Народното събрание влязоха

...
На мястото на избраните министри днес в Народното събрание влязоха
Коментари Харесай

12 нови народни представители влязоха в НС и се заклеха

На мястото на определените министри през днешния ден в Народното събрание влязоха 12 нови депутати и поставиха клетва. На банката на премиера сяда Венцислава Любенова, определена от листата на " Продължаваме промяната " в Пловдив. Александра Корчева от Политическа партия, определена в София, заема мястото на вицепремиера Калина Константинова.

На мястото на Корнелия Нинова ще седне Емил Георгиев, определен от 25 регион София. Мястото на обществения министър Георги Гьоков от Българска социалистическа партия заема Момчил Ненов от Стара Загора. На мястото на министъра на туризма Христо Проданов ще седне Благовест Кирилов, определен от София 23 МИР, съобщи нюз.бг.

Депутат става Венцислав Петков, той ще заеме мястото на Радостин Василев, министър на спорта. Депутат става и Иван Ганчев от 30 избирателен регион София, който ще заеме мястото на министъра на земеделието Иван Иванов.

Калин Ивайлов Иванов от Политическа партия заема мястото на министъра на превоза Николай Събев. Депутатът, определен от Варна от листата на Политическа партия, Илин Димитров ще замести в Народното събрание мястото на министъра на нововъведенията и растежа Даниел Лорер. Васил Зашкев, определен от листата на Демократична България в София ще заеме мястото на министъра на ел. ръководството Божидар Божанов. Ивайло Стайков, определен от Хасково от листата на Политическа партия, става народен представител на мястото на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев. Последният нов народен представител е Младен Запрянов, определен от листата на Политическа партия в Хасково - на мястото на министъра на културата Атанас Атанасов.

Депутатите гласоподаваха и промяна в управлението на ПГ на Българска социалистическа партия. Георги Свиленски става ръководител на групата, Иван Ченчев и Филип Попов- зам.-председатели.

Бяха гласувани подадените оставки на националните представители Яна Валникова и Лена Бориславова от " Продължавамe смяната ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР