На много места в Смолянско, температурите паднаха до нулата, като

...
На много места в Смолянско, температурите паднаха до нулата, като
Коментари Харесай

Поледици по високите места в Смолянско, катастрофа затруднява движението за Пампорово

На доста места в Смолянско, температурите паднаха до нулата, като са формирани поледици , което изисква деликатно шофиране от страна на водачите на моторни транспортни средства, оповестяват от Областно пътно ръководство.

Рано сутринта е излезнала техника, която е опесъчавала пътните сектори за Пампорово, Проглед и Чепеларе. Тази заран, злополука сред два автомобила, затруднява придвижването по пътя Смолян-Пампорово, в сектора до „ Мирчо челник “.

Пътнотранспортното произшествие се е разминало единствено с материални вреди, без потърпевши. Движението в сектора се осъществяла в едната лента, като  един от колите е извърнат на едната си страна, отвън пътното платно.

„ На сенчестите места има формирани поледеци, което изисква деликатно каране и гуми , съобразени със зимните условия “, разясниха от дежурната част на ОПУ-Смолян.



Сигнали за заледени сектори има и по пътя Смолян-Стойките. 
Затворен за придвижване на всички моторни транспортни средства от 08:00 до 17:00 часа е пътя Девин-Кричим, като ограничаването на придвижването е в действие през делничните дни тази седмица, както и последните работни дни на месеца.-->

През почивните дни, придвижването по пътният сектор ще се реализира в естествен режим. Причината за затваряне на пътната права е асфалтиране.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР