На много места има такива пробиви и това трябва да

...
На много места има такива пробиви и това трябва да
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Дали шпионският скандал и показното убийство на Алексей Петров ще имат решаващо значение за приема ни в Шенген - предстои да видим

На доста места има такива пробиви и това би трябвало да е работа на българските служби, дружно с нашите партньорски служби на страните от НАТО и от Европейския съюз, за минимализиране на въздействието на съветските служби на наша територия. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на " Фокус " евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Ковачев във връзка шпионския скандал на сънародници във Англия, които са работили в интерес на Русия и разстрела на Алексей Петров.

" Като споделям на наша територия - на територията на НАТО. И в България също би трябвало да се вземат доста по-сериозни ограничения против тази агитация, която цели да трансформира публични настройки и да манипулира обстоятелствата, да показва изопачено обстановката, която се случва в Украйна. И несъмнено, да показва по напълно друг метод и самите европейски полезности, които да се показват като нещо неприятно и неуместно за България. Това е непрекъснат въпрос, при който би трябвало съдействие и би трябвало да се работи доста по-ентусиазирано от тези служби, които са способени в България. Но също по този начин и от медиите, от учените, университетите, преподавателите, учебната стратегия, сериозно мислене, с цел да могат младежите да се ориентират в този поток от информация ".

По мотив по какъв начин това ще се отрази на влизането ни в " Шенген " Андрей Ковачев сподели следното:

" А що се отнася до " Шенген ", несъмнено, че не е добре. Знаем, че нидерландското държавно управление ще даде зелена светлина или няма да даде зелена светлина от отиващия си парламент в Нидерландия. За това дали нидерландското държавно управление има право да отстрани ветото за приемането на България в " Шенген " - това ще се случи към 8-10 септември. Дали в Нидерландския парламент тези две неща, за които споменахте - шпионският скандал във Англия и показното ликвидиране в София ще имат решаващо значение, ще забележим на 8 септември. Разбира се, уповавам се не, само че при всички положения, това не са позитивни сигнали ", сподели евродепутатът.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР