На много им се иска да управляват с Възраждане, но

...
На много им се иска да управляват с Възраждане, но
Коментари Харесай

Ангова, ПП-ДБ: На ГЕРБ им се иска да управляват с Възраждане, но не им стиска

На доста им се желае да ръководят с „ Възраждане ”, само че някак си не им стиска. Те непрекъснато ни нападат обществено, а когато желаят да прокарат нещо, с което не сме съгласни, употребяват гласовете или негласовете на „ Възраждане ”. Това е забавна динамичност. Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната ”-„ Демократична България ” Венеция Ангова в ефира на Българска национална телевизия.

„ Откакто българското държавно управление, отпред с акад., стъпи в ръководство, всеки ден сме очевидци на сходно държание. На непартньорите ни им харесва да клатят държавното управление ”, счита тя.

„ Ние към този момент сме го разписали. Търсят се най-правилните хора за най-правилните позиции. Важно е да проработят регулаторите и да проработят вярно. Поради високата значителност, планувано е да има лидерски разговор, както и на специалисти всъщност, когато е належащо ”, акцентира Ангова.

„ Защо би трябвало да повтаряме грешките на служебните кабинети на и да влизаме в новата година със остарял бюджет? Не считам, че има време за губене. За нас е значимо да приемем бюджета, с цел да се вдигне минималната работна заплата, да има нарастване на пенсиите и други ”, добави още тя.

Тя счита, че препоръчаният бюджет би могъл да се извърши.

По мотив дерогацията, тя съобщи: „ Виждам, че има напън по тази тематика. Смятаме, че е вярно да се съкрати срокът, само че би трябвало да бъде направено със здрав разсъдък, а това не планува това да се случи от през днешния ден за на следващия ден. ”

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР