На много хора, включително и на мен, много им е

...
На много хора, включително и на мен, много им е
Коментари Харесай

Москов: Номинацията на проф. Габровски може да се превърне в смокиново листо за ГЕРБ

" На доста хора, в това число и на мен, доста им е накипяло. Вече два месеца депутатите ни се подиграват, а ние доста съществено одобряваме техните насмешки. Не можеш да предлагаш Габровски и да приказваш за Меси, Моци и Гонзо. Така вкарваш един заслужен професор в карикатурна рамка. От Демократична България пък споделиха, че номинацията на проф. Габровски е мигане към Българска социалистическа партия. Трябва да си доста изтрещял, с цел да приказваш такива неща изключително, когато си оказал помощ Румен Радев да бъде определен за втори мандат и си се прегърнал с него ", това сподели пред БТВ Петър Москов - водач на партия КОД и някогашен здравен министър, във връзка номинацията на проф. Николай Габровски за министър-председател.

" Номинацията на проф. Габровски е късмет за решение на проблемите на хората и хората, само че може и да се трансформира в смокиново листо за ГЕРБ. Надявам се да е първото. Той е един заслужен и честен човек, както и доста добър експерт ", съобщи Москов.

" Поведението на хората в Народното събрание последните два месеца е непоносимо. Тези хора не желаят да ръководят и им е по-лесно да изясняват за какво и кой им пречи да ръководят. Тези хора взимат по 15 000 лв. на месец и ни се подиграват. Всичко това отвращава хората ", счита някогашният здравен министър.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР