На митинг на свои привърженици бившият президент на САЩ Доналд

...
На митинг на свои привърженици бившият президент на САЩ Доналд
Коментари Харесай

На митинг Тръмп разкритикува остро политиците във Вашингтон и повтори, че е спечелил президентските избори

На протест на свои последователи някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския разкритикува остро "политиците във Вашингтон " и повтори тезата си, че е спечелил последните президентски избори в страната, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"Писна ни политиците във Вашингтон да управляват нашия живот. Писна ни от отговорностите ", сподели Тръмп пред хиляди свои последователи на протест в покрайнините на град Флорънс, в югозападния щат Аризона.

Бившият президент на Съединени американски щати изрази убеденост, че неговата Републиканска партия ще си върне контрола върху Конгреса на междинните избори през ноември, а самият той ще стане още веднъж собственик на Белия дом през януари 2025 година, печелейки идващите избори за държавен глава през ноември 2024 година

"Демократите екстремисти желаят да трансфорат Съединените щати в комунистическа страна ", акцентира Тръмп.



Той разкритикува остро всички, които оспорват неговото неподкрепено от никакви доказателства изказване, че му е била открадната успеха на президентските избори през ноември 2020 година Сред тях е и Дъг Дюси, републиканският губернатор на Аризона.

"Дюси е ужасяващ, ужасяващ представител на вашия щат ", сподели Тръмп.

Хиляди хора се събраха на необятна открита околност, с цел да поддържат някогашния президент на Съединени американски щати. Някои от тях пристигнаха няколко дни по-рано от Тексас или чак от Флорида.

На митинга бяха повторени редица от тръмпистките лозунги, в това число, че американските медии са предубедени против милиардера републиканец и че страната е залята от мигранти.



Тръмп продължава да има огромно въздействие върху Републиканската партия. Много нейни представители на изборни длъжности, показват поддръжка за постоянно тайните тези на някогашния президент, с цел да си обезпечат неговата поддръжка на изборите, или най-малко не ги оспорват обществено, отбелязва Франс прес.

Организаторите не дадоха съответни цифри какъв брой хора са участвали на митинга - първата огромна обществена демонстрация на Тръмп от октомври. Според Франс прес обаче множеството е било по-малко, в сравнение с митингите след успеха на милиардера републиканец на президентските избори през 2016 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР