На митинг концерт кандидатът за кмет на Борован ит местна

...
На митинг концерт кандидатът за кмет на Борован ит местна
Коментари Харесай

Инж. Десислава Тодорова се срещна с жителите на село Сираково

На протест концерт претендентът за кмет на Борован ит локална коалиция „ Съюз на демократичните сили “ инж. Десислава Тодорова се срещна със своите гласоподаватели в село Сираково.
Инж. Десислава Тодорова решително показа своята кандидатура и листата си за общински съветници и прикани жителите на Сираково да я поддържат за трети мандат, с цел да продължи своето дело обвързвано с възстановяване качеството на живот за дребните обитаеми места в общината. Също по този начин показа своите достижения през двата си мандата на ръководство. Припомни на жителите на Сираково, че тя е първият и единствен кмет, който е положил най-вече грижи и старания за опазване духа и богатството на хората в най-малкото село на община Борован. Най-голямото й достижение е построяването на параклис, който даде обещание да построи при встъпването си в служба като кмет на община Борован и макар всички пречки, с които се срещна, съумя да съблюдава своето заричане и да построи молитвен храм за жителите на Сираково.
През двата мандата на ръководство са положени много труд и старания жителите на село Сираково да се усещат спокойни. Възстановено е уличното осветяване, назначавани са хора на работа, които да се грижат за разчистване и поддържане образа на селото, обезпечени са грижи и безвъзмездна храна за възрастните и самотно живеещи хора, които са съществени поданици на селото.
„ През цялото това време като кмет на община Борован работихме, като едно цяло с вашия кмет на селото Гриша Георгиев. Двамата дружно решавахме навреме зародили проблеми и обстановки, както на жителите, по този начин и на селото ". Добрите партньорски връзки инж. Десислава Тодорова даде обещание да резервира и в случай че бъде определена на 27 октомври за кмет на община Борован.
За положителното въодушевление на всички присъстващи се погрижи отбор "Мездра " и дует "Огън и вода " - Иван Розинов и Ивона.
С бурни овации и апел "Победа!!! " приключи срещата в село Сираково.
Гласувайте на 27 октомври с номер 67 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР