На Министерството на труда и пенсиите (DWP) е казано спешно

...
На Министерството на труда и пенсиите (DWP) е казано спешно
Коментари Харесай

На DWP е казано „спешно“ да се подобри, след като болногледачите останаха да дължат хиляди лири

На Министерството на труда и пенсиите (DWP) е казано „ незабавно да усъвършенства “ метода, по който се оправя с надплащанията на надбавките за болногледачи след поредност от отчети, в които е открито, че хората дължат хиляди лири.

Комисията по труда и пенсиите разгласява писмо до Мел Страйд, член на Народното събрание, държавен секретар по труда и пенсиите, в което се акцентира „ психическият стрес “, изпитан от някои ищци. Благотворителните организации, които поддържат болногледачи, споделят, че разпоредбите за това какъв брой печелите, до момента в който претендирате за надбавка за болногледач, могат да бъдат объркващи - изключително в случай че часовете ви се трансформират или заплащането ви се усилва или варира.

Те също по този начин повдигнаха въпроси за какво в някои случаи на DWP са били нужни няколко години, с цел да забележи надплащания - оставяйки някои фамилии да би трябвало да връщат хиляди лири. Лимитът на приходите при искане на надбавка за полагащ грижи сега е единствено £151 на седмица след налози, национално обезпечаване, пен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР