На министъра на икономиката и индустрията ще се наложи да

...
На министъра на икономиката и индустрията ще се наложи да
Коментари Харесай

Уволненият шеф на "Кинтекс" дава на съд Корнелия Нинова

На министъра на стопанската система и промишлеността ще се наложи да дава отговор пред българския съд за всички изречени лъжи за мен и " Кинтекс " през последния месец и половина в развой по Наказателния кодекс. Това написа във фейсбук някогашният началник на оръжейната компания Александър Михайлов.
" На Корнелия Нинова й следва да разбере смисъла на поговорката.

" Можеш да излъжеш малко хора за доста време, можеш да излъжеш доста хора за малко време, само че не можеш да излъжеш доста хора за доста време ", написа той.

 Частната просба на Александър Михайлов Частната просба на Александър Михайлов Източник: Zonanews
" Истината е, че нейната офанзива против мен стана същински брутална, когато оповестих, че до момента в който приказва на електората си, че е срещу износа на българско оръжие за Украйна, с нейна глоба големи количества отиват там през Централна Европа за военния спор. Сигурно съм рекордьор, тъй като за 1 месец тя персонално и подчинените й 3 пъти ме дадоха на Прокуратурата. Аз обаче нямам терзания да приказвам, тъй като всички обстоятелства и документи са на моя страна. Ще забележим обаче по какъв начин тя ще изясни пред съда всичко, което изговори в общественото пространство ", прибавя някогашният шеф на " Кинтекс ".

 Корнелия Нинова Корнелия Нинова Източник: БГНЕС
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР