На министър от торите беше казано да спази обещанието си

...
На министър от торите беше казано да спази обещанието си
Коментари Харесай

Тори Джони Мърсър „трябва да спази обета за бръснене на вежди“, ако не успее да изпълни обещанието за идентификация на ветерани

На министър от торите беше казано да съблюдава обещанието си да обръсне веждите си, в случай че не извърши стартирането на персоналните карти на ветерани от края на годината.

Джони Мърсър е под напън да потвърди, че е „ човек на думата си “, защото е подготвен да пропусне уговорката си. През март министърът на ветераните даде обещание тази година да бъдат пуснати персонални карти за ветерани от въоръжените сили.

Акаунт, наименуван Military Banter, отговори на обявата на господин Мърсър в обществените медии, като попита: „ Робоген? “. Военният диалект значи: Ако лъжеш, ще ти обръснат главата като на робот?

Г-н Мърсър отговори просто с: „ Вежди “. Това значи, че в случай че лъже, ще му избръснат веждите. Сега лейбъристите приканиха депутата от торите да държи на думата си, защото анализът демонстрира, че по-малко от 4% от персоналните карти на ветерани са били раздадени.

Източник от лейбъристите сподели: „ Това държавно управление има опит в разочаровайки елементарните хора. Досието им за ветераните е шокиращо – цялостно с то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР