На мигрантите се предлагат пълни пакети“ до границата на САЩ

...
На мигрантите се предлагат пълни пакети“ до границата на САЩ
Коментари Харесай

Сенегалски туристически агенции, предлагащи „пълни пакети“ до границата между САЩ и Мексико

На мигрантите се оферират „ цялостни пакети “ до границата на Съединени американски щати с Мексико от „ псевдолегитимни “ туристически организации, изникващи в Сенегал, съгласно Съединени американски щати Служител на митниците и граничната защита.

Туристическите организации са изчерпани от столицата на Сенегал Дакар и популяризират безвизово пътешестване до Европа и по-късно до Мексико. Веднъж в Северна Америка, клиентите са свързани с контрабандна организация, която ще им помогне да преминат незаконно южната граница на Съединени американски щати, съгласно американския чиновник.

„ Те продават цялостни пакети, с цел да ги свържат с организация за контрабанда, която по-късно ще улесни напредването им до границата “, сподели служителят.

CBP „ работи с сътрудници в цялото полукълбо и по целия свят, с цел да се увери в действителност, че укрепваме достъпа на хората до отбрани по верните способи и подхващаме дейности, с цел да попречим на хората да се пробват да употребяват разнообразни механизми за пътешестване. “

Организациите за контрабанда са построили огромна автобусна линия в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР