На метри от финала Денислава и Даниел се разделиха с

...
На метри от финала Денислава и Даниел се разделиха с
Коментари Харесай

На метри от финала Денислава и Даниел напуснаха Един за друг

На метри от финала Денислава и Даниел се разделиха с шанса да завоюват огромната премия на вълнуващия риалити формат на NOVA „ Един за различен “. Справяйки се за рекордно бързо време с последното тестване за тази седмица, Тина и Станимир съумяха да се спасят от елиминации. Яница и Момчил изненадващо се отхвърлиха и трябваше да се изправят против Денислава и Даниел, които се показаха с най-слабо време. Решаващият избор на Полина и Мохамед отреди сантименталната конкуренция да продължи прочувственото семейство от Силистра.

„ Дени, Дани, за жалост, вие напускате шоуто тъкмо тогава, когато е най-трудно да се преглътне. И въпреки всичко не забравяйте какъв брой доста двойки преди вас се разделиха с това място. Фактът, че достигнахте дотук е в действителност впечатляващ. Убеден съм, че всички жители на вилата ще ви помнят единствено с хубаво. Пожелавам ви победоносна обич и доста, доста триумфи. Бъдете постоянно един с различен “, обърна се към отпадналите участници водещият Емил Чолаков.

Преди да си тръгнат двамата влюбени споделиха, че се усещат горди и щастливи от всичко претърпяно в „ Един за различен “. „ Гордеем се, че стигнахме до този стадий. Опитът, който придобихме тук в шоуто, на открито се придобива с години работа. Тръгваме си чисти и с позитивни страсти. Не забравяйте на първо място да бъдете същински положителни хора. Останете откровени, стимулирани и подготвени за победа. Стискаме палци на всички, дано най-хубавият да завоюва. “

Станаха ясни кои четири двойки ще запишат имената си в историята на шоуто като финалисти. Последните тествания към тях ще бъдат още по-трудни. Какви ще са те и коя двойка ще е огромният победител? Не пропускайте отговорите във финалната седмица на „ Един за различен “ по NOVA.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР