"На метър разстояние", написа като коментар на снимката си Натали

...
"На метър разстояние", написа като коментар на снимката си Натали
Коментари Харесай

Натали се похвали с крака един метър

"На метър разстояние ", написа като коментар на фотографията си Натали Трифонова. Така говорителката за времето по бТВ се похвали с дългите си крайници, които постоянно демонстрира и в ефир, без значение дали води прогнозата за времето или предаването си COOLT. Преди време, когато седна за изявление с един от гостите си, оскъдната й рокля като че ли се подвигна до кръста й.

Натали постави досието със сюжета върху краката си, с цел да прикрие гафа, само че феновете имаха опция да прегледат в елементи бедрата й, защото камерата през множеството време я снимаше в профил. Натали е уверена, че хубостта е подарък и постоянно оказва помощ. Не има вяра в клишето, че красивите дами са глупави.

“Ние сме дами... родени сме да бъдем красиви. Никога не съм се чувствала подценявана поради външния ми тип. Вярвам, че умният човек незабавно познава другия интелигентен в стаята. Понякога са нужни единствено взор и няколко думи. И въобще животът не е съревнование или конкурс за хубост. За дамата е значимо да бъде най-красива в очите на обичания човек”, споделя Натали в изявление преди време.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР