На местопрестъплението не е бил открит мобилният й телефон и

...
На местопрестъплението не е бил открит мобилният й телефон и
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи! Ето Кой Е Съпругът На Убитата Виктория, Много Важен Човек! Вижте Какво Се Е Случило С Тях Съвсем Скоро

На мястото на престъплението не е бил открит мобилният й телефон и това е гореща диря, по която работят криминалистите.

Въпреки наличния ДНК-материал, към този момент обвинен към момента не е задържан, което би могло да навежда на мисълта, че причинителят не е от записания престъпен контингент.

Почти отпада версията, че Виктория е била убита поради специалността й. Журналисти побързаха да си създадат автореклама около нещастието и интензивно пробутаха в обществените мрежи версията, че са протегнали ръка на русенската хубавица поради нейно предаване, в което са взели участие така наречените " задържани " публицисти от аферата " Джи Пи Груп ".

Във въпросното предаване обаче Виктория просто е обявила изявление с " задържаните ", което е било правено от друт неин сътрудник. Във въпросното изявление няма никакви сензационни разкрития към случая с възможното заграбване на евросредства.

Грозно е да се спекулира по този метод с една човешка покруса, разясняват възмутени медийни деятели.

Историята с " Джи Пи Груп " се завъртя по безусловно всички медии - кой ще тръгне да убива поради нея тъкмо една русенска журналистка, която допреди година е била професионален фотомодел и в никакъв случай не се е занимавала с следствия?!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР