На местните жители им е толкова писнало от пътуващите, които

...
На местните жители им е толкова писнало от пътуващите, които
Коментари Харесай

`Водихме война срещу нахални шофьори, които използват нашата задънена улица като безплатен паркинг`

На локалните поданици им е толкоз писнало от пътуващите, които употребяват тяхната задънена улица като всекидневен паркинг, че те в този момент отвръщат на удара.

Те се оплакаха на кварталния полицейски екип, което докара до PCSO, които сложиха знаци, предупреждаващи водачите, че е нелегално да паркират на тротоара. Някои локални поданици са толкоз разочаровани, че следят улицата и се изправят против тези, които оставят колите си рисково паркирани. Жителят на Тауър Грийн Лий управлява тази акция, като споделя, че казусът е почнал преди към 14 години.

Лий е станал толкоз нервиран, че е почнал да оставя бележки по колите и да прави фотоси на рецидивисти. „ Стигна се до точката, в която, в случай че излизам, би трябвало да преместя едната кола и по-късно да сложа другата на нейното място, в противоположен случай тя ще бъде взета за няколко минути.

„ Оплакахме се на всички; полиция, община, общински съветници, само че единственото допустимо решение съгласно тях е пътят да стане разрешителна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР