На мениджъра на Челси Томас Тухел са му обещани до

...
На мениджъра на Челси Томас Тухел са му обещани до
Коментари Харесай

Новите собственици на Челси обещали на Тухел 200 милиона за трансфери

На мениджъра на Челси Томас Тухел са му обещани до шест попълнения през лятото от новите притежатели на клуба, които са сложили като цел „ най-малко “ присъединяване класиране за Шампионската лига пред идващия сезон, в който ще се стремят да понижат разликата сред Манчестър Сити и Ливърпул, твърди „ The Telegraph “.

Тухел е провел срещи със съсобственика Тод Боели и основния личен състав тази седмица, с цел да завършват трансферните проекти на Челси, откакто към този момент са се споразумяли за отдаването чартърен на Ромелу Лукаку назад в Интер.

Една от главните цели на лондончани на трансферния пазар ще бъде намирането на най-малко едени нов централен бранител след напускането на Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен. Едно от имената, които се загатват, е това на Матийс де Лихт от Ювентус, който няма да подпише нов контракт с „ биаконерите “ и е подготвен да премине във Висшата лига.

Жул Кунде от Севиля също е отпред в листата им, а „ сините “ също по този начин наблюдават десният халф-бек Джонатан Клаус от Ланс.

Exclusive: Thomas Tuchel promised up to six summer signings by new Chelsea owners with £200m to spend | and
— Telegraph Football (@TeleFootball)
За нападението в Челси са набелязали футболисти като Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити, Усман Дембеле от Барселона, Ричарлисон от Евертън, както и трансферната цел на Арсенал Гариел Жезус, също от Сити.

Тухел ще разполага с към 200 милиона паунда за покукпа на играчи, макар че тази цифра може да бъде в допълнение увеличена от продажбите на други играчи, добавя „ Telegraph “.

Спортният шеф Марина Грановская също напуща клуба, само че се чака лондончани да поканят напускащия Ливърпул Майкъл Едуардс на „ Стамфорд Бридж “.

Остават подозрения по отношение на бъдещето на капитана Сесар Аспиликуета, който Тухел желае да резервира в тима, Маркос Алонсо, Тимо Вернер, Хаким Зиеш, Кристиан Пулишич и Кепа Арисабалага.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР