На мен в този парламент вече ми се повръща от

...
На мен в този парламент вече ми се повръща от
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Готов съм да се явя на детектор на лъжата

На мен в този парламент към този момент ми се повръща от двуличие. На договарянията, които водихме, господин Христо Иванов съобщи в нашата стая, пред 5 индивида, че той би трябвало да утвърди който и да е претендент за министър-председател, който предложим, членовете на Министерски съвет и всяко едно бъдещо предопределение по контролни органи, другояче губим поддръжката им. Ако това не е кадруване, аз съм висок баскетболист, три метра.

Това съобщи от парламентарната естрада зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов по време на разискването на основаването на Временна комисия за " Буджака ".

" Г-жа Мая Манолова съобщи пред мен и Виктория Василева: " Дайте му нещо на Христо Иванов и след това не го изпълнете ". Бих отишъл на детектор на лъжата, с цел да потвърдя какво споделиха тези двама лицемери в този парламент ", добави той.

Зам.-председателят на ПГ на " Демократична България " Христо Иванов отговори на изказванията на Йорданов, като съобщи, че съгласно него по този начин е редно.

" Аз заставам зад думите си, че в случай че желаете да гласуваме за ваше държавно управление, е редно преди този момент да съгласуваме хората, които оферирате. Това не значи, че ние би трябвало да имаме право на несъгласие върху него и аз категорично ви го споделих в този диалог. От това, което казахте, следва и че не сме ви желали дялове, не сме желали порции, тъй че недейте да лъжете. Искали сме да знаем за кого гласувате, тъй като няма да гласуваме за котки в чувал и хора без биографии ", отговори той.

Лидерът на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова също излезе на парламентарната естрада, с цел да разяснява изказванията на Тошко Йорданов.

" Настоявах договарянията да се водят обществено, пред медиите. Не по кюшетата и в кабинетите в Народното събрание, какъвто е методът на господата от " ИТН ". Ако беше обществено, щеше да е ясно кой какво е споделил и защо е упорствал. Мога и аз да описвам за диалози. Ако желаех да сляза на равнището на Има Такъв Народ, щях да кажа от трибуната по какъв метод господин Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София и против какво. Можех да го направя, само че не го върша ", съобщи Манолова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР