На мен ми се искаше Ваня Григорова да не се

...
На мен ми се искаше Ваня Григорова да не се
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Не мога да обещая, че няма да има протести по време на предизборната кампания

На мен ми се искаше Ваня Григорова да не се кандидатира за кмет на София, само че тя направи своя избор. Кой съм аз, че да спирам легитимния избор на един човек. Трудно ми е да преценява по какъв начин ще завърши борбата за София. Не мога да кажа дали Ваня Григорова ще отиде на балотаж, питайте социолозите. Със сигурност знам, че за локалните избори излизат добре готови фрагменти от синдикалните среди. 

Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване. 

" Нищо не е угаснало. Преди да пристигна в студиото получих апел от работещи в Мини " Марица - Изток ", които упорстват за гражданско непокорство и жълти жилетки. Те не имат вяра на политиците и са уверени, че желаят да прецакат отново. Тези хора не имат вяра на никого, в това число и нас. Те са уверени, че Мини " Марица - Изток " ще бъдат спрени преди контрактуваните периоди. Хората са нервни и то безусловно основателно. Това съм го споделил на премиера още преди месеци. Управляващите би трябвало да върнат доверието на хората. Правят се доста крайни оферти по отношение на диалозите за бъдещето на мините. Докато не се преодолее това съмнение, нищо няма да се случи ", разяснява той проблема с Мини " Марица - Изток ".  

" Нямам съображение да мисля, че цената на хляба ще поевтинее. Защо на храните, в които се влага украинско зърно, не се отбелязва това? За страдание ние обичаме да водим нелепим политически диалози. Сега депутатите излизат отмора за близо месец. Явно са се уморили доста. След ваканцията им ще би трябвало да се гледа бюджета за идната година. в случай че ни поканят, ще участваме в диспути и разсиквания по тематиката. Не мога да обещая, че няма да има митинги по време на предизборната акция. Напротив, в случай че продължава да не се прави нищо за въглищната политика, ще има ново недеволство ", приключи Манолов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР