На мен ми се иска (Украйна) да спечели войната. Това,

...
На мен ми се иска (Украйна) да спечели войната. Това,
Коментари Харесай

Тафров пред Дарик: Взривяването на моста в Крим не е терористичен акт

„ На мен ми се желае (Украйна) да завоюва войната. Това, което е един огромен проблем, ече не е ясно по какъв начин може да се завоюва война против нуклеарна страна “, разяснява по отношение на Украйна Тихомир Безлов в „ Кой приказва? “ по Дарик радио.

„ Очакваше се надали не до 2 дни Киев да падне... Нищо сходно не се случи... Путин среща все по-големи компликации в Украйна “, разяснява Стефан Тафров.

Според Тафров Путин употребява психологическия миг със страха от нуклеарното оръжие.

„ Аз не бих нарекъл терористичен акт това деяние (взривяването на моста в Крим), тъй като е атакувана законна военна цел “, изясни Тихомир Безлов.По думите му, в случай че това не е било законна военна цел, то не би следвало през моста да минават военни товари.

„ Има големи бъркотии в това, което съветската страна ни споделя “, безапелационен е той.

„ Българското държавно управление сбърка като не изиска публична информация в точния момент “, изясни Стефан Тафров.

„ Този мост е издигнат в нарушаване на териториалната целокупност на Украйна... Този мост не съществува в правния мир, тъй че нямакак взривяването да бъде терористичен акт “, добави той.

Според двамата Русия знае доста добре, че имат последователи и платени лица, които да поддържат тезите й в България. За образец дадоха терминологията, която служебният кабинет е употребявал по проблема.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР