На мен ми е все тая дали ще съм в

...
На мен ми е все тая дали ще съм в
Коментари Харесай

Нападателят над жени в съда: Все ми е тая дали ще съм в ареста

" На мен ми е все тая дали ще съм в ареста или ще съм с пробация. Аз съм си отговорен, само че скърбя ". Това сподели пред съда 24-годишният Иван Ставрев, упрекнат в нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди на Рени Божилова (29 г.).

Ставрев беше арестуван за 72 часа, откакто на 15 март нападнал младата жена в подлез в центъра на града. Рени Божилова предходна зад бездомника, той се обърнал и я блъснал с шут в региона на бедрото и си тръгнал.

Иван Ставрев е осъждан повече от един път, като едно от наказванията му е за безчинство и нарушение на публичния ред. " Това го прави персона със повишена степен на социална заплаха ", посочи прокурор Нели Тодорова и изиска упрекнатият да бъде оставен за непрекъснато в ареста. 

" Съжалявам за случката, която направих. Не бях на себе си, още не се бях събудил, а предната вечер бях пиян, признавам си ", съобщи Ставрев. Той описа, че бил обиден от предходна обстановка - дълго време не могъл да си откри работа и когато най-сетне отишъл да реже дърва, му платили 20 лева за 10 часа. " Искам най-леката мятка, само че Вие сте шефът ", обърна се той към арбитър Васил Тасев. 

Магистратът постанови непрекъснатото задържане на Иван Ставрев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР