На мен и на много мои колеги отдавна ни прави

...
На мен и на много мои колеги отдавна ни прави
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Протестът едва ли ще може да произведе партия

На мен и на доста мои сътрудници от дълго време ни прави усещане опростачения звук на, не бих го нарекъл дори другарство, а замеряне с квалификации. А това в политическата връзка е знак за липса на наличие – когато няма какво да кажеш прибягваш до прилагателни от всевъзможен жанр – в тази ситуация много противен, личен, който свидетелства за липса на политическа просвета и за липса на политически концепция, съобщи пред БНР политологът Любомир Стефанов в коментар за изрече и реториката на депутатите.

По мотив упования ремонт на кабинета той уточни, че въпросът е дали обаче жителите ще получат оставка на целия кабинет – това, към което се стремят: "Демокрацията като съревнование на хрумвания и концепции минава през политически посланичество, към този момент проведено към политически обединения, наричани партии. Ако протестиращите съумеят да произведат подобен план следващата година той би имал триумф сигурно, в случай че бъде припознат и запълнен със наличие. То това е казусът – другият вид е протестиращите да потърсят от в този момент съществуващите политически субекти собствен представител или да се обединят към някой в коалиция ", означи политологът.

Продължава митингът пред постройката на Народното събрание

И добави, че е песимистичен към опцията протестиращите да могат да произведат партия, защото те са от целия политически набор, а и много постоянно настояванията им са спорни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР