“На мен България ми прилича на един организъм, каращ на

...
“На мен България ми прилича на един организъм, каращ на
Коментари Харесай

Кадиев: Ако не беше Нинова, БСП щеше да е в коалиция с ГЕРБ

 “На мен България ми наподобява на един организъм, каращ на мускули, който в един миг ще рухне, в случай че няма смяна. Всичко е изоставено - стопанска система, обучение, енергетика, опазване на здравето. " Това съобщи икономистът и някогашни народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев пред TV 1.

Кадиев бе безапелационен, че в страната ни липсва икономическа политика в поддръжка на хората и бизнеса в пандемията. Той посочи и обстоятелството, че имунизирането в България върви рекордно постепенно, като съпостави броят на имунизирани в България и в прилежаща Сърбия: “ Само 0.8% българи са имунизирани, а в Сърбия - 7.7%.

Георги Кадиев съобщи, че Нинова не взе участие в сделки с Бойко Борисов. “Ако не беше до момента Българска социалистическа партия щеше да подписа коалиция с ГЕРБ. Това щеше да е убийствено за Българска социалистическа партия. ", заяви Георги Кадиев.

Той уточни, че следователно Българска социалистическа партия щеше да бъде смалена до четвърта -пета партия партия в Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР