На международния път в Русе румънски тир проби резервоара си

...
На международния път в Русе румънски тир проби резервоара си
Коментари Харесай

Тир аварира заради счупен капак на шахта по пътя за Дунав мост

На интернационалния път в Русе румънски тир проби резервоара си в строшен похлупак на шахта и разля над 200 литра гориво. Тежкият камион пътува към Дунав мост, когато попада в шахтата. Шофьорът незабавно отбива и търси помощ. Разказва, че капакът на канализацията се счупил, изхвърчал и му разрушил контейнер, оповестява bTV.



„ Видях в огледалото нафтата по какъв начин изтича и отбих. 200 литра в този момент са по булеварда”, споделя лидерът на тира Константин Чукеш.

Според жителите в квартала това е следващ случай поради проваляне на пътното платно.

„ Минават с огромна скорост, не съблюдават и ограничаването, и който хлътне там, има проблеми съответно”, споделя Николай Нанов.



Проблемът с булеварда, който води към Дунав мост, е от години. Реконструкцията му не бе приключена по виновност на компанията реализатор, която след това банкрутира, а пътят остана с акт 16 и без гаранция.

„ Създадените проблематични сектори, както отводнявания, по този начин и маркировки, по този начин и запечатващ пласт, който тогава не е подложен, не биха могли да бъдат предпазени. Повече от 10 години чакаме изцяло довеждане докрай и привършване на всички ремонтни действия по цялото трасе”, споделя регионалният шеф на Русе Галин Григоров.

Преди повече от година от Пътната организация поеха ангажимент да узаконят интернационалния бул.. До момента обаче това към момента не е направено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР