На Международната туристическа борса в Берлин е представен и Бургас,

...
На Международната туристическа борса в Берлин е представен и Бургас,
Коментари Харесай

Море, планина и култура представят Бургас на туристически форум в Берлин

На Международната туристическа борса в Берлин е показан и Бургас, като водещ град в региона на морските почивки. Над 100 хиляди души от Германия и разнообразни елементи на света се чака да посетят ревюто.
До 10 март там ще бъде и щандът на Бургас, който се обслужва от представители на общината. Те ще дават на посетителите снимки, рекламни материали и всевъзможен тип видео информация за Бургас, като място за отдих край Черно море. Плажовете, планините, историческите забележителности и всички красиви места в общината ще бъдат на вниманието на посетителите. Немските туристи постоянно са били една от най-големите общности, които посещават и ценят плажовете и природата като цяло, в община Бургас. Очаква се и в този момент ползата да продължи. За задачата уредниците са подчертали и върху историческите забележителности " Акве калиде ", остров „ Света Анастасия ", на естествените дадености като месността " Пода ", Атанасовското езеро и еко направления.

Старинните църкви, експозициите на РИМ-Бургас, бургаската луга и дуги забавни места в общината също ще притеглят вниманието на бъдещите туристи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР