На Майли Сайръс ѝ се наложи да оттегли участието си

...
На Майли Сайръс ѝ се наложи да оттегли участието си
Коментари Харесай

Майли Сайръс не можа да пее на наградите Грами заради COVID-19

На Майли Сайръс ѝ се наложи да отдръпна присъединяване си в премиите " Грами ", откакто пробата ѝ за COVID-19 се оказа позитивен.

Изпълнителката на " Midnight Sky " заяви новината в Twitter на 1 април, само че напълно не беше смешка.

" Да пътуваш по света, да изпълняваш за 100 000 души на вечер и да се срещаш със стотици почитатели дневно - това усилва доста вероятността да се заразиш с COVID-19 ", написа тя. " Хванах Covid, само че несъмнено си заслужаваше. "

В различен туит Майли разгласи, че отдръпва осъществяването си на празненството за премиите " Грами " на Стивън Тайлър, на което се събират средства за фонда с нестопанска цел " Джени ".

" За страдание заради тази причина пропущам присъединяване си във Фонда на Джени - сподели Майли, - което е гадно, тъй като това е благотворителна организация, която е супер значима за мен и моя другар Стивън Тайлър... Съжалявам, Стивън! Ще би трябвало да изпеем " Walk This Way " различен път. "

Звездата от " Хана Монтана " съобщи, че " се усеща добре " и увери почитателите: " Не се тормозете за мен! "

Събитието на Стивън Тайлър поддържа годишно Фонда на Джени - благотворителна активност в помощ на девойки, които са жертви на тормоз и занемаряване. Сред уредниците на събитието са Джим Кери, Кейтлин Дженър, Пола Абдул, Джон Стамос и други

Макар че Майли анулира тази своя поява поради ковид, предишния месец друго осъществяване в Парагвай беше отсрочено, тъй като гръмотевица удари самолета на певицата и екипа ѝ.

Майли трябваше да бъде хедлайнер на музикалния фестивал Asuncionico, само че интензивна стихия накара Майли и екипът ѝ да кацнат спешно, откакто самолетът им беше ударен от гръмотевица. Певицата се включи в Инстаграм, с цел да показа, че е в сигурност, само че за жалост няма по какъв начин да дойде на шоуто.

" До моите почитатели и всички, които се тормозиха, откакто чуха за полета ми до Асунсион. Самолетът ни попадна в огромна непредвидена стихия и беше ударен от мълния ", написа Майли в обява от 23 март. " Екипът ми, групата, приятелите и фамилията ми, които пътуваха с мен, са в сигурност след спешното кацане. За страдание не успяхме да стигнем до Парагвай. ОБИЧАМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС). "

След спешното кацане Майли показа видеоклип, в който извършва акапелно песента " Stay " в символ на своята обич към Парагвай.

" Иска ми се да можех да остана и да извърша песента за всички мои почитатели в Парагвай ", написа тя. " Моля, останете в сигурност. Обичам ви. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР