На Марс има живот, твърди малкият Борис. Разбира се, има

...
На Марс има живот, твърди малкият Борис. Разбира се, има
Коментари Харесай

Малко момче предсказва събития и тайни, които са се случили на планетата ни

На Марс има живот, твърди дребният Борис. Разбира се, има скептици, които не имат вяра в това, само че е реалност, че разказите на момчето съдържат безапелационни детайлности от живота на Марс. Всичко стартира, когато дребният Борис Киприянович съумява да задържи самичък главата си изправена, когато е едвам на две седмици. Всички знаем, че бебетата не могат да го създадат на тази нежна възраст.
Тогава, родителите му осъзнават, че той е по-специален.

Роден пред 1996 година, малчуганът проговаря, когато е едвам на няколко седмици. Когато става на година и половина, Борис може да чете и рисува. На 2 годинки стартира да върви на детска градина. Друг чудноват факт е, че момчето знаело всичко за космоса, а никой не му е разказвал за това. Той познавал планетите, съзвездията и звездите.

Когато е на 7 години, Борис е на отмора с родителите си и техни другари. Тогава той взема решение да им каже нещо – моли ги да се успокоят и да го чуят. След като съумява да притегли вниманието на околните си, момчето им споделя, че е пристигнал от планетата Марс, с цел да помогне на Земята.

Той споделя, че в предходния си живот е живял на Марс, а в този момент се е преродил като дете Индиго. Борис продължава да споделя, че жителите на Марс като че ли стопират да стареят на 35-годишна възраст, което той си изяснява с вдишването на въглероден диоксид вместо О2. Той споделя, че те са високи и имат напреднала технология, която им разрешава да пътуват към звездите. Спомням си, когато бях на 14 или 15 години – споделя Борис, говорейки за предходния си живот. – Марсианците водят войни, тъй че постоянно ми се постановяваше да вземам участие във въздушни набези с мой другар. Пътувахме в космоса с кръглите си галактически кораби, наблюдавайки живота на Земята.

Марсианските кораби са много комплицирано конструирани. Те са на пластове и могат да летят из цялата Вселена. Момчето твърди, че това е довело до заличаване. Той споделя, че поради тези технологии, Марсианците са се самоунищожили преди доста време. Животът на Марс обаче продължава – хората там населяват подземни градове.

Борис споделя още, че неговите хора, оживели след злополуката, са видели подобен метод на живот на Земята, написа “Съновник ”. Той летял с транспортен съд до Земята с изследователска задача, а това се е случило по времето на лемурийците, за които той споделя с учудващи детайлности.

Момчето предсказва следното: Човешкият живот ще се промени, когато Сфинксът бъде отворен. Има механизъм за отваряне някъде зад ухото. Той твърди, че пирамидите в Гиза пазят секрети, каквито не можем да си представим.

През 2017 учените откриват нещо необичайно в Хеопсовата пирамида в Гиза. В сърцето ѝ са открити изображения, основани от галактически лъчи. Никой не можа да изясни какво в действителност е това.

През годините Борис продължава да споделя историята си, въпреки през днешния ден да не може да се открие доста информация за него.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР